Informasjon

Busser

Viktig info om buss til Samningakraft Musikkfestival!

Det er planlagt å legge til rette for buss tur/ retur fra følgende steder:

-    Øystese via Nordheimsund

-    Voss via Dale

-    Fusa

-    Os

-    Bergen via Åsane

OBS OBS! Det blir KUN satt opp busser dersom nok passasjerer har forhåndsbestilt billett, derfor er det veldig viktig å være tidlig ute med å booke plass. Prisen avhenger av hvilken buss du skal ta. Det kan settes opp minibusser dersom det er få personer, eller vanlige turbusser dersom det er flere.  Det er selskapet Osbuss AS som har ansvaret for transporten, og alle bestillinger gjøres til: Kenneth Valle på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mobil: 92688288 eller kontor: 56309980. Planen er at bussene skal ha avgang slik at de ankommer Bjørkheim ca 1730, og det blir avgang fra Bjørkheim ca 0200-0230.

Camping

Til campingfolket som skal på Samningakraft Musikkfestival!

Det er hele TRE «offisielle» steder man kan sette bobil i ordnede former, de er listet opp under.

1: Bjørkheim og Grendahuset.

Dette er kremplasser som ligger inne på selve Bjørkheimsområdet med utsikt til konsertområdet, samt noen plasser som ligger ved Grendahuset ca 100 meter lenger borte. Ved Grendahuset var det flott stemning på campingen ved fjorårets festival, med sofagrupper, livemusikk og stor ståhei som gjestene hadde stelt i stand selv. Det så virkelig kjekt ut. Plassene på Grendahuset må man snakke med Nordbygda Ungdomslag om, plassene på Bjørkheim snakker dere med oss som arrangør om, så ordner vi det.

2: Gardsferie

Like over veien for kirken på Ådland, har Gardsferie en gruset plass hvor det kan stå 5-6 bobiler. Hvis været er bra, og bakken tørr, kanskje noen flere. Dette ligger veldig nært konsertområdet, ca 10 minutter å spasere. Kontakt Ragnfrid Aadland Olsnes for reservasjon på tlf 93460346.

3: Gaupholm Camping.

Denne ligger ca 10 minutter med bil fra konsertområdet i veldig fine omgivelser. De har 4 hytter og plass til 15 bobiler. Kontakt dem direkte for reservering. Tlf 90544913.

Det er førstemann til mølla prinsippet på alle tre stedene, og det var fullt ifjor, sånn at dere vet.

 Parkering

Det er noen få tilgjengelige plasser på Bjørkheim, her blir det trafikkdirigering for å få plass til flest mulig biler. Ellers er det masse parkering fra og med kirken på Ådland og helt til Tysse, her er det bare å finne seg et sted å stå som man ikke er til hinder for andre. Det er flatt og lett å gå til konsertarena. Parkering for biler med Handicapkort på eget, lukket område nær inngang, gi beskjed på forhånd så vi har en oversikt.

Båter

Båtfolket er veldig velkommen til festivalen!

Det er flere gratis plasser i marina, førstemann til møllen. I fjor lå det båter helt opp til 50 fot her. Særdeles god stemning, og det ligger rett ved scenen, som står vakkert til nede ved sjøen. Det er også en privat del av marinaen, med private plasser, her kan man ikke legge til uten avtale med eier av båtplassen, men det kan absolutt la seg gjøre, for Samninger er som kjent veldig trivelige folk! Det er også mange fine plasser å legge til langs strand og svaberg, bare titalls meter fra konsertområdet, så det er bare til å finne seg en plass i henhold til strandloven og vise hensyn til andre. For å komme inn på festivalområdet, kan man bruke egen inngang fra båthavn, så greit er det faktisk. (Man kan selvsagt også bruke hovedinngang om man vil)
(se eget kart)

Mat og drikke

Det blir eget utsalg av mat varm mat for enhver smak. Det blir veldig godt, bare å glede seg!

Drikke selges i baren fra kl 1700-0200, det er øl, cider, vin, alkoholfritt øl og mineralvann.

Både for å kjøpe mat og drikke må det brukes bonger, disse kjøpes i egen bongebod.

Festivalområde

Oversikt over konsertarenaen vår på Bjørkheim .

Her kan dere se hvor fantastisk og koselig området for Samningakraft Musikkfestival blir.
I hovedteltet blir det plass til ca 350 mennesker med bord og
benkeplass. Her blir det særdeles trivelig stemning. Med tanke på at det kommer opp mot 1500 mennesker, er det om å gjøre å være tidlig ute for å sikre seg og sine et bord i teltet, dørene åpner som kjent kl 17.00, og første band, magiske Bjørn Jensen fra Vinskvetten og Ausekarane, går på scenen kl 1800, så det er en stor grunn alene til å komme tidlig!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Følg oss på Facebook og INSTAGRAM for mer morro

Sammarbeidspartnere og sponsor:

 

Vibe

Følg oss